seneste koncerter

Nytårskoncert 2018

Velkommen til den store festlige nytårskoncert!!

Orkesteret spiller blandt andet den fejende Tango Jalousie af Jacob Gade og An der schönen blauen Donau samt ouverturen til Flagermusen af valsekongen Strauss II, som ved de legendariske nytårskoncerter i Wien.

GS Mandskor synger skøn operette, musical-perler og festlige hits. Og sangerinden Angelica Asp krydrer koncerten med skønne sange fra både dansk filmhistore og fra operaens verden. Vi får også besøg af en gruppe vidunderlige børn, som sammen med Angelica fremfører den klassiske Do-Re-Mi-scene fra musicalen The Sound of Music.

Undervejs deltager publikum i den sjove musikquiz, inspireret af quizprogrammet på DR K. Orkesteret spiller musikstykker og publikum svarer på spørgsmål – en musikquiz hvor alle, både børn og voksne, kan være med. Og der er naturligvis en premie på højkant…

I pausen åbner baren og der er mulighed for at nyde en lille forfriskning. Koncerten rundes af med Elgars storslåede Pomp and Circumstance med dansk tekst, hvor hele salen synger med. Til sidst affyres konfetti-kanonerne fra svalegangen.

Vel mødt til nytårskoncerten 2018 !

Lørdag d. 27. januar 2018 kl. 15